Вимоги до виготовлення макета пластикових карт

ЗАМОВИТИ КАРТКИ


Макет приймається в електронному вигляді в програмі Adobe Photoshop у форматі * .tif (режим CMYK) з дозволом від 300 dpi.

Можливі й інші формати - для уточнення необхідно зв'язатися з нашими дизайнерами.

Для передачі файлів можливо: використання електронної пошти, CD - ROM, DVD.

Компресію до файлів не застосовувати.

Макет картки повинен бути виконаний в масштабі 1: 1 в кольоровій системі CMYK.

Сюжет (зображення) картки повинен мати запас під обріз 2,0 мм, тобто його розмір повинен бути 90 х 58мм. Всі елементи сюжету, крім елементів, які друкуються під обріз, не бажано розташовувати ближче 2,5 мм від краю картки (так як при вирубці можливий допуск близько 2 мм).

Мінімальний розмір шрифту на білому тлі - 6 pt, на будь-якому іншому-8 pt.

Характеристики міцності вимоги до карток, зокрема по розшарування ламінату, повністю відповідають вимогам стандарту ISO 7810.

Вимоги до виготовлення 

макета пластикових карт з магнітною смугою

 

Магнітна смуга - носій інформації з обмеженим обсягом пам'яті. Смуга може бути виготовлена ​​для різних напруженостей магнітного поля. Тому параметру існує відмінність: LoCo (Low Coercitive -нізкокоерцетівние = 300 Ерстед) і HiCo (High Coercitive - висококоерцитівниє = 2750 Ерстед) магнітні смуги. Різниця між магнітними смугами LoCo і HiCo полягає в силі струму, використовуваного при намагнічуванні. Для того, щоб записати інформацію на магнітну смугу LoCo використовується струм, силою 300 Ерстед. Для смуги HiCo застосовується струм, силою 2750 Ерстед. Пластикові картки з магнітною смугою HiCo більш надійні і довговічні, так як інформація на магнітних смугах HiCo менш схильна до розмагнічується зовнішніми магнітними полями, ніж на смугах LoCo.

 

Магнітна смуга передбачає машинне зчитування. Для стандартних зчитувальних пристроїв (рідерів) магнітна смуга робиться шириною 12,7 мм (0,5 дюйма) і розташовується на відстані 4 мм від краю картки.

 

На магнітній смузі знаходиться три доріжки, за якими можна нанести ту чи іншу інформацію. Всі три доріжки магнітної смуги використовуються, як правило, у великих банківських платіжних системах (наприклад, VISA).

 

У дисконтних системах, в локальних платіжних системах, а також в системах доступу використовується найчастіше за все одна доріжка (зазвичай друга).


 УВАГА! На магнітні доріжки можливий запис тільки латинських букв,

букви кирилиці викликають помилку в роботі записуючого пристрою.

 

1-доріжка - цифробуквене інформація: до 76 знакомісць QWERTYUIOPASDFGHJKLZXCVBNM1234567890:; = + () - '- (клавіша "' Е)! @ # ^ & * <> / \ Все латинські букви ВЕЛИКІ. Інформація буде оточена службовими символами: "%" на початку рядка, "?" В кінці рядка Службовий знак "?" додається в кінці кожного рядка бази даних і означає кінець запису на магнітну смугу і при зчитуванні не відображається.

 

2-доріжка - тільки цифри: 1234567890 і знак "=", до 37 знакомісць пробіл відображається на магнітній смузі знаком "=", знак "?" означає кінець запису на магнітну смугу і при зчитуванні не відображається.

Інформація буде оточена службовими символами: ";" на початку рядка, "?" В кінці рядка

 

3-доріжка - тільки цифри: 1234567890 і знак "=", до 104 знакомісць пробіл відображається на магнітній стрічці знаком "=", знак "?" означає кінець запису на магнітну стрічку і при зчитуванні не відображається. Інформація буде оточена службовими символами: "_" на початку рядка, "?" В кінці рядка


Супутні товари

Безконтактна картка Mifare Classic 1K EV1

Безконтактна картка Mifare Classic 1K EV1

Безконтактна картка Mifare Classic 1K EV1Карта Mifare Classic 1K EV1 несе в собі UID  - унікальний ідентифікатор, а так само додаткову пам'ять, яку можна перезаписувати. ..

45.00грн.

Пластикові картки з номером під ламінат

Пластикові картки з номером під ламінат

Пластикові картки з номером під ламінат ..

0.00грн.

Пластикові картки з ембосуваннєм

Пластикові картки з ембосуваннєм

Пластикові картки з ембосуваннєм..

0.00грн.

Пластикові картки з магнітною полосой

Пластикові картки з магнітною полосой

Пластикові картки з магнітною полосой та кодуваннєм..

0.00грн.

Пластикові картки з ембосуваннєм та штрих-кодом

Пластикові картки з ембосуваннєм та штрих-кодом

Пластикові картки з ембосуваннєм та штрих-кодом..

0.00грн.

Безконтактна пластикова карта Mifare Plus S2K

Безконтактна пластикова карта Mifare Plus S2K

об'ем памяті 2 КБ.Проста структура фіксованої пам’яті, сумісна з MIFAREЗберігання даних 10 років. витривалість 200 000 циклів. ..

0.00грн.